Madeleines au bleu d'Auvergne

Madeleines au bleu d'Auvergne

4.4 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
25 pièces

Składniki

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 80 g de noisettes entières
  • 3 œufs
  • 80 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 1 pincée sel fin à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g d'huile d'olive
  • 120 g de bleu d'Auvergne coupé en morceaux
  • 20 g de beurre pour les plaques

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 3.6 g
Kalorie 373.6 kJ / 89.9 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...