Pâte de base pour pain

Pâte de base pour pain

3.9 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 5 min
1 La recette complète

Składniki

  • d'eau
    220 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure fraîche
    20 - 25 g
    2 - 3 c. à café de levure déshydratée, (8 g)
  • de farine de blé
    400 g
  • d'huile d'olive et plus pour huiler
    30 g
    30 g de beurre
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 1755 kcal / 7347 kJ
Białko 50 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 308 g
Błonnik 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...