Urządzenia i Akcesoria
Sauce béchamel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
40 g de beurre coupé en morceaux
-
40 g de farine
-
500 g de lait
-
½ c. à café de sel
-
2 pincées de poivre, moulu
-
2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Tarte aux pommes
1 godz. 15 min
Pâte à pizza
1 godz.
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Risotto
30 min
Soupe de potiron
35 min
Soupe au potiron
35 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Moelleux au chocolat
1 godz. 15 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Purée de pommes de terre
45 min