
Urządzenia i Akcesoria
Crème caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
de lait entier300 g
-
œufs (53-63 g)3
-
de sucre en poudre80 g
-
de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")6 - 12 c. à café
-
d'eau500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
127 kcal /
530 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
63 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks