Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 - 480 g de sucre en poudre
- 150 - 300 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 120 - 240 g de beurre
- 3 - 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 542 g
- Tłuszcz
- 238 g
- Tłuszcz nasycony
- 132 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 493 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Massepain
1 Std. 10 Min
Sauce caramel
1h 30min
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2h
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6 Std.
Caramel au beurre salé
1h 45min
Caramel de base
25min
Curd aux baies
20min
Glace à la vanille
12 godz.
Brittle de noix
1h 30min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Mayonnaise à l'avocat
15min
Sauce au caramel
1h 30min