Urządzenia i Akcesoria
Lemon curd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 La recette complète
Składniki
-
240 - 480 g de sucre en poudre
-
150 - 300 g de jus de citron, fraîchement pressé
-
120 - 240 g de beurre
-
3 - 6 œufs, de taille moyenne (53-63 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Sód
493 mg
Białko
46 g
Kalorie
18977 kJ /
4530 kcal
Tłuszcz
238 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
132 g
Węglowodany
542 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Shortbread caramel au beurre salé
2 godz. 25 min
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Mayonnaise
5 min
Pâte feuilletée express
2 godz.
Cheesecake (sans cuisson)
5 godz. 30 min
Focaccia aux oignons
2 godz.
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6 godz.
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2 godz.
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min