Sauce au caramel
TM6

Sauce au caramel

4.6 (46 ocen)

Składniki

  • 250 g de sucre
    lub 250 g de sucre brun
  • 200 g de crème, min. 30% M.G.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre non salé, froid et autant que possible en une seule pièce (env. 60 x 40 x 10 mm)
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
8545 kJ / 2040 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
256 g
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy