Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de sucre
lub 250 g de sucre brun - 200 g de crème, min. 30% M.G.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre non salé, froid et autant que possible en une seule pièce (env. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 256 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de pomme de terre
50min
Sauce béchamel
15min
Crème pâtissière
15min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Mousse au chocolat
3h 20min
Pâte à crêpe
1h 15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Mayonnaise
5 min
Pâte feuilletée express
2h
Rissoler 200 g d'oignons
Brak ocen
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pâte à chou
2h