
Urządzenia i Akcesoria
Sauce au caramel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
de sucre250 g
-
de crème, min. 30% M.G.200 g
-
de beurre non salé froid et autant que possible en une seule pièce (env. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
d'eau1030 g
-
de jus de citron1 c. à café
-
de vinaigre1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
2040 kcal /
8545 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
111 g
Węglowodany
256 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks