Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 200 g de jus de citron (5-7 citrons), fraîchement pressé
- 1 blanc d'oeuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 767 kJ / 183 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto au basilic
10min
Citronnade
5min
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Mayonnaise
5min
Soupe au potiron
35min
Glace au chocolat
12 godz.
Glace aux fruits
5min
Sorbet aux fruits
10min