
Urządzenia i Akcesoria
Glace au chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions
Składniki
-
de chocolat noir 70% en morceaux100 g
-
de poudre de cacao (tout type)50 g
-
de lait entier400 g
-
de crème, min. 30% M.G.200 g
-
de sucre en poudre150 g
-
jaunes d'œufs4
-
de sel (opcjonalnie)1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
309 kcal /
1291 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks