Pudding brioché au chocolat

Pudding brioché au chocolat

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • 200 g de chocolat fondant en petits morceaux ou en callets
  • 6 œufs de taille moyenne
  • 160 g de sucre
  • 700 g de lait entier
  • 50 g de poudre de cacao
  • 4 tranches de brioche vieilles d'un jour, coupées en deux
  • 50 g raisin sec
  • 4 tranches de brioche vieux d'un jour, coupé en deux
  • 2 c. à soupe de sucre
  • de la crème pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1862 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...