Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de sucre
- 150 g de fraises, passées sous l’eau, équeutées et coupées en deux
- 1 c. à café de jus de citron, fraîchement pressé
- 100 g de fromage blanc (quark), maigre
- 100 g de crème liquide, 25% M.G.
- 200 g de chocolat blanc, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile de noix de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1092.4 kJ / 260.8 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés à l’ananas
Brak ocen
Pizza roulée au speck et à la fontina
Brak ocen
Biscuits au chocolat
Brak ocen
Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat
Brak ocen
Biscuits d'avoine sur bâtonnets
1h 30min
Liqueur au cheesecake
Brak ocen
Sauce hollandaise
25 dk
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Glace au caramel salé
14小时
Biscuits Brownie
1 godz. 35 min
Cheesecake (sans cuisson)
5 godz. 30 min
Ketchup de tomates
1sa 15 dk