Poêlée de légumes verts

Poêlée de légumes verts

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • d'ail en gousse
    10 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    10 g
  • de pak-choï en lanières
    300 g
    300 g de légumes, verts (voir « Variante(s) »)
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu selon vos goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 36 kcal / 151 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...