Poêlée de légumes verts
TM5 TM6

Poêlée de légumes verts

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 10 g d'ail en gousse
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 300 g de pak-choï, en lanières
    lub 300 g de légumes verts (voir « Variante(s) »)
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu, selon vos goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
151 kJ / 36 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy