Ramequins aux épinards et aux œufs

Ramequins aux épinards et aux œufs

4.7 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • de feuilles d'épinards surgelées décongelées
    500 g
  • de fromage à pâte dure à râper (par ex. gruyère, cheddar, parmesan)
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de farine
    50 g
  • de lait
    500 g
  • de beurre
    30 g
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    1 pincée
  • de poivre noir
    1 pincée
  • œufs
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 317 kcal / 1327 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...