Filet de dinde cuit vapeur farci à la ricotta, aux épinards et aux noix

Filet de dinde cuit vapeur farci à la ricotta, aux épinards et aux noix

4.6 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

Farce
  • 150 g de pousse d'épinards frais rincées (voir conseils)
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de parmesan en morceaux (2 cm)
  • 50 g de cerneaux de noix
  • 6 feuilles de basilic frais
  • 125 g de ricotta, fraîche
  • ½ c. à café de sel
  • ⅛ c. à café de poivre noir moulu
Filet de dinde
  • 700 - 800 g de filet de dinde désossé
  • 6 - 9 tranches de jambon de Parme
  • 1300 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1143 mg
Białko 57 g
Kalorie 2103 kJ / 504 kcal
Tłuszcz 29 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...