Avocat aux œufs et tartare de saumon

Avocat aux œufs et tartare de saumon

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 6 œufs, de taille moyenne (53-63 g) froids
  • de l'eau à remplir jusqu'à 1L
  • 2 branches d'aneth frais
  • 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • ½ c. à café de sel
  • 250 g de filet de saumon, frais, sans peau en morceaux
  • 5 g d'huile d'olive aromatisée au citron
    5 g d'huile d'olive, aromatisée au citron
  • 1 c. à café de poivre rouge en grains
  • 3 d'avocat
  • 30 g de germes de légumes mixtes
  • 6 tranches de pain de mie blanc toastés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 435.2 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 1678.3 kJ / 401.2 kcal
Tłuszcz 26.3 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 24.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...