Avocat aux œufs et tartare de saumon

Avocat aux œufs et tartare de saumon

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • oeufs, de taille moyenne (53-63 g) froids
    6
  • de l'eau à remplir jusqu'à 1L
  • d'aneth frais
    2 branches
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    20 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de filet de saumon, frais, sans peau en morceaux
    250 g
  • d'huile d'olive aromatisée au citron
    5 g
    5 g d'huile d'olive, aromatisée au citron
  • de poivre rouge en grains
    1 c. à café
  • avocats
    3
  • de germes de légumes mixtes
    30 g
  • de pain de mie blanc toastés
    6 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 401.2 kcal / 1678.3 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 24.7 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 435.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...