Urządzenia i Akcesoria
Piri-piri sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
185 g
Składniki
-
fresh bay leaves3
-
fresh bird's eye chillies trimmed6 - 8
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
paprika2 tsp
-
lemon juice20 g
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 185 g
Sód
37.9 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
6276 kJ /
1500 kcal
Tłuszcz
150.7 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arrabbiata sauce
20 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Sambal oelek
20 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai Green Curry Paste
10 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Peri peri spice mix
5 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Immune Booster
25 min
Pilaf with fragrant tarka
1 godz. 20 min
Thai green chicken curry
30 min