Urządzenia i Akcesoria
Piri-piri sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
185 g
Składniki
-
fresh bay leaves3
-
fresh bird's eye chillies trimmed6 - 8
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
paprika2 tsp
-
lemon juice20 g
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 185 g
Sód
37.9 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
6276 kJ /
1500 kcal
Tłuszcz
150.7 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli and apple jelly
4h 15min
Thai red curry paste
15min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Red Thai Curry Paste
25min
Thai red curry paste
10min
Thai green curry paste
10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Pineapple rum cocktail
6h 45min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Thai Green Curry Paste
15min
Teriyaki salmon bao
1h 50min