Urządzenia i Akcesoria
Salmon kabsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
harissa (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
tomato paste1 tbsp
-
fresh long red chilli deseeded and cut into pieces (optional)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh skinless, boneless salmon fillets cut into bite-size pieces (see Tips)600 g
-
dried limes pierced with a knife (see Tips)2
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods4
-
whole cloves4
-
pine nuts toasted for garnishing15 g
-
fresh coriander finely chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1818.4 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Salmon kabsa
35 min
Turmeric fish
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Curry laksa
45 min