Urządzenia i Akcesoria
Salmon kabsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
harissa (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
tomato paste1 tbsp
-
fresh long red chilli deseeded and cut into pieces (optional)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh skinless, boneless salmon fillets cut into bite-size pieces (see Tips)600 g
-
dried limes pierced with a knife (see Tips)2
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods4
-
whole cloves4
-
pine nuts toasted for garnishing15 g
-
fresh coriander finely chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1818.4 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Salmon kabsa
35 min
Pilau rice
30 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Biryani
1 godz. 25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min