Urządzenia i Akcesoria
Meat pasties
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
30 pieces
Składniki
Filling
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onions150 g
-
carrots100 g
-
beef diced300 g
-
soy sauce10 g
-
white wine20 g
-
½ meat stock cubemeat stock paste½ tsp
-
salt½ tsp
-
milk100 g
-
flour40 g
Pastry
-
butter50 g
-
lard20 g
-
water100 g
-
flour plus extra for dusting270 g
-
salt½ tsp
-
frying oil
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gingerbread
1 godz. 30 min
Nanaimo Bars
3 godz. 5 min
Carrot Pasta
1 godz. 20 min
Pineapple Shortbread
2 godz.
Cream of tomato soup
25 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Custard
15 min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50 min
Anko Ice Cream
10 godz. 10 min
Fennel Digestive
10 min
Dill Cheese Dip
5 min
Chocolate Peanut Butter Shake
15 min