
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions cut into wedges
- 2 garlic cloves
- 28 oz corned beef with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)
- 2 dried bay leaves
-
30
oz water
lub 30 oz beef stock low sodium - 10 oz baby red potatoes halved
- 6 oz carrots cut into pieces (1 in.)
- 12 oz cabbage cut into wedges (see Tip)
- horseradish, ground, ready-made to serve
- whole grain mustard to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 353.3 kcal / 1478.1 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Sód
- 520.9 mg