Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 2 garlic cloves
- 28 oz corned beef, with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)
- 2 dried bay leaves
-
30
oz water
lub 30 oz beef stock, low sodium - 10 oz baby red potatoes, halved
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 12 oz cabbage, cut into wedges (see Tip)
- horseradish, ground, ready-made, to serve
- whole grain mustard, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1478.1 kJ / 353.3 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 520.9 mg
Alternatywne przepisy
Chinese-style chicken
25min
Boiled Egg Mode
20min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Sautéed chicken cubes
15min
No fail mash potato
20min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Meatloaf
1h 20min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Steamed Chicken Breasts
30min