Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz.
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
garlic cloves2
-
corned beef with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)28 oz
-
dried bay leaves2
-
30 oz beef stock, low sodiumwater30 oz
-
baby red potatoes halved10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
cabbage cut into wedges (see Tip)12 oz
-
horseradish, ground, ready-made to serve
-
whole grain mustard to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520.9 mg
Białko
19 g
Kalorie
1478.1 kJ /
353.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Inverted Sugar
4 godz. 20 min
Dark Brown Sugar
5 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Boiled Noodles
Brak ocen
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Brazilian Cheese Puffs
20 min