Pappadums with mint and coriander chutney
TM6 TM5 TM31

Pappadums with mint and coriander chutney

3.5 (6 ocen)

Składniki

Pappadums

  • 180 g water
  • 400 g urad dal, whole or split, husks removed (see Tips)
  • 1 tsp fine salt
  • 1 tsp chilli powder
  • 1 tbsp vegetable oil, plus 300-500 g extra for rolling and frying

Mint and coriander chutney

  • 12 sprigs fresh mint, leaves only
  • 10 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 fresh long green chilli, cut into halves and deseeded
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 1 lime, juice only (approx. 20 g)
  • 150 g natural yoghurt

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
479.1 kJ / 114.1 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
14.2 g
Tłuszcz
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
3 g
Sód
310.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy