Oxtail stew with butter bean mash (TM6)

Oxtail stew with butter bean mash (TM6)

2.9 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions

Składniki

Oxtail stew
  • onion cut into pieces
    200 g
  • fennel trimmed and cut into halves, fronds reserved
    200 g
  • leeks white part only, cut into pieces (4 cm)
    2
  • dried porcini mushrooms cut into slices
    20 g
  • carrot cut into pieces (4 cm)
    1
  • garlic cloves
    4
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
    8 sprigs
  • olive oil
    40 g
  • oxtail
    800 - 1000 g
  • dried bay leaves
    3
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    1 tbsp
  • plain flour
    1 tbsp
  • Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
    1 tbsp
  • red wine
    150 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
Butter bean mash
  • canned butter beans rinsed and drained
    800 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • olive oil to drizzle
  • paprika to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1289.9 mg
Białko 65.4 g
Kalorie 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
Tłuszcz 72.3 g
Błonnik 22.6 g
Tłuszcz nasycony 28.3 g
Węglowodany 50.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...