Urządzenia i Akcesoria
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Oxtail stew
-
onion cut into pieces200 g
-
fennel trimmed and cut into halves, fronds reserved200 g
-
leeks white part only, cut into pieces (4 cm)2
-
dried porcini mushrooms cut into slices20 g
-
carrot cut into pieces (4 cm)1
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish8 sprigs
-
olive oil40 g
-
oxtail800 - 1000 g
-
dried bay leaves3
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
plain flour1 tbsp
-
Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)1 tbsp
-
red wine150 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Butter bean mash
-
canned butter beans rinsed and drained800 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
-
paprika to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1289.9 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
4748.3 kJ /
1130.6 kcal
Tłuszcz
72.3 g
Błonnik
22.6 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Curried pickled fish
49 godz.
Curry lamb cutlets
1 godz.
Stir Fried Pork with Chillies
25 min
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Brak ocen
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Oxtail stew with butter bean mash
4 godz.
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Fish stock
35 min
Lamb's fry with bacon
1 godz. 20 min
Simple steamed salmon
30 min