Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Białko
- 65.4 g
- Węglowodany
- 50.2 g
- Tłuszcz
- 72.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.3 g
- Błonnik
- 22.6 g
- Sód
- 1289.9 mg
Alternatywne przepisy
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10 min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Hearty seafood chowder
45 min
Creamy beef curry and rice
1h 15 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Goan prawn curry
25 min
Pumpkin and ginger soup
35 min