Pannacottas aux épices

Pannacottas aux épices

4.4 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 3 ½ feuilles de gélatine alimentaire (7 g)
  • 600 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 60 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille égrainée
  • 2 capsules de cardamome
  • 1 étoile de badiane
  • 1 bâton de cannelle
  • 1 c. à café de cannelle en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 1499 kJ / 358 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...