Pannacottas aux épices
TM5 TM6

Pannacottas aux épices

4.3 (11 ocen)

Składniki

  • 3 ½ feuilles de gélatine alimentaire (7 g)
  • 600 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 60 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille, égrainée
  • 2 gousses de cardamome
  • 1 bâton de cannelle
  • 1 étoile de badiane
  • 1 c. à café de cannelle en poudre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1499 kJ / 358 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
32 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy