Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de lait
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 2 pincées de vanille en poudre
- 150 g de fruits de la Passion (8-10 fruits env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 879 kJ / 210.3 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 39 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3小时 20 分钟
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2h 45min
Œufs au lait au citron
5h
Tiramisu citron vert et framboises
25 Min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3 Std. 30 Min
Verrine mocaccino et caramel
45p
Macarons gingembre-litchi
24 godz.
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45p
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12小时 20 分钟
Minipannacottas à la pistache
6 godz. 20 min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3h 15min