Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de lait
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 2 pincées de vanille en poudre
- 150 g de fruits de la Passion (8-10 fruits env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 879 kJ / 210.3 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 39 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux coco et cœur coulant chocolat
2h 30min
Mousse de brebis au pamplemousse
4h
Petits moelleux vapeur à l'orange
55min
Samoussas aux pruneaux, poire et chocolat
40min
Gâteau nantais et glace au rhum
13 godz. 15 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3u. 15min
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5 min
Crème à napper
15min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Verrine mocaccino et caramel
45min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2 godz. 50 min