Sablés aux farines de sarrasin et lentille

Sablés aux farines de sarrasin et lentille

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
20 pièces

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2 cm)
    60 g
  • de farine de sarrasin
    50 g
  • de farine de lentille verte
    50 g
  • farine de blé
    150 g
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de beurre mou, en dés
    125 g
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 106 kcal / 443 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...