Gelée au citron de Syracuse

Gelée au citron de Syracuse

3.8 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • 200 g de jus de citron (4-5 citrons)
  • 800 g d'eau
  • 90 g de fécule de maïs
  • 250 g de sucre en poudre
  • 30 g de pistaches, décortiquées et non salées concassées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 818 kJ / 195 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...