![Gaspacho de tomates jaunes au basilic Gaspacho de tomates jaunes au basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ce5d7e18-0b81-4f09-8e49-10ac1e35d0d5/Derivates/e13fff7f-2dd5-4035-b350-43dde5addd57.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de concombre, en morceaux
- 800 g de tomates jaunes, en morceaux
- 50 g d'oignons frais, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais, et quelques feuilles pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 min
Gaspacho aux petits légumes
20 min
Gaspacho
12h
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Gaspacho poivron-framboise
10 Min
Soupe froide concombre-courgette
15 min