Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de concombre, en morceaux
- 800 g de tomates jaunes, en morceaux
- 50 g d'oignons frais, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais, et quelques feuilles pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 godz. 10 min
Gaspacho poivron-framboise
10min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho de melon
10min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min