Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 顆 蛋
- ¼ 茶匙 鹽 (蛋液和炒蛋用)
- 10 克 油
- 15 克 水
- 200 克 洋蔥 ,切粗絲(約1公分)
- 1 小撮 黑胡椒粗粒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 636.7 kJ / 152.2 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4457.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 249.7 mg