
Urządzenia i Akcesoria
蒜蒸蛤蜊
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時300 克
-
清酒2 大匙
-
鹽1 小撮
-
水600 克
-
蔥 , 切絲,裝飾用½ 根.
-
新鮮紅辣椒 ,切段,裝飾用½ 根.
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
71 kcal /
297 kJ
Białko
8.714 g
Tłuszcz
0.525 g
Węglowodany
3.984 g
Błonnik
0.098 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

清爽料理吃一夏
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan