西芹炒帶子
TM5 TM6

西芹炒帶子

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 15 克 蒜頭 ,切片
  • 10 克 油
  • 150 克 西洋芹 ,去皮,切段(約2公分X4公分)
  • 60 克 紅蘿蔔 ,切片
  • 200 克 冷凍干貝 ,退冰,橫切剖半
  • 10 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖
  • 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切斜片 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
606.7 kJ / 145.2 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
38 g
Błonnik
2.9 g
Sód
1311.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy