西芹炒帶子

西芹炒帶子

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭 ,切片
    15 克
  • 10 克
  • 西洋芹 ,去皮,切段(約2公分X4公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切片
    60 克
  • 冷凍干貝 ,退冰,橫切剖半
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,切斜片
    1 枝

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 145.2 kcal / 606.7 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 38 g
Sód 1311.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...