
Urządzenia i Akcesoria
西芹炒帶子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭 ,切片15 克
-
油10 克
-
西洋芹 ,去皮,切段(約2公分X4公分)150 克
-
紅蘿蔔 ,切片60 克
-
冷凍干貝 ,退冰,橫切剖半200 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,切斜片1 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
145.2 kcal /
606.7 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
38 g
Sód
1311.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan