
Urządzenia i Akcesoria
番茄玉米湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 人份
Składniki
-
水1500 克
-
玉米 切塊2 根
-
番茄 切塊2 顆
-
板豆腐 切塊(約2公分)300 克
-
乾海帶芽5 克
-
蛋 打成蛋液1 顆
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
72 kcal /
302 kJ
Białko
5.119 g
Tłuszcz
2.48 g
Węglowodany
7.378 g
Błonnik
1.531 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan