番茄玉米湯

番茄玉米湯

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 人份

Składniki

  • 1500 克
  • 玉米 切塊
    2 根
  • 番茄 切塊
    2 顆
  • 板豆腐 切塊(約2公分)
    300 克
  • 乾海帶芽
    5 克
  • 打成蛋液
    1 顆
  • 1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 香油
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 72 kcal / 302 kJ
Białko 5.119 g
Tłuszcz 2.48 g
Węglowodany 7.378 g
Błonnik 1.531 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...