
Urządzenia i Akcesoria
鳳梨苦瓜燉排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 ,切片10 克
-
黃豆醬15 克
-
排骨 ,切段(約3公分)300 克
-
水150 克
-
苦瓜 ,去籽和白瓤,切塊(約5公分)200 克
-
鳳梨 ,去皮去芯,切塊(約5公分)100 克
-
白胡椒粉 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
鹽 ,少許,依個人口味添加
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
262.2 kcal /
1096.1 kJ
Białko
14.4 g
Tłuszcz
20.2 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
1.832 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan