鳳梨苦瓜燉排骨

鳳梨苦瓜燉排骨

1.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • ,切片
    10 克
  • 黃豆醬
    15 克
    5 克 豆豉
  • 排骨 ,切段(約3公分)
    300 克
  • 150 克
  • 苦瓜 ,去籽和白瓤,切塊(約5公分)
    200 克
  • 鳳梨 ,去皮去芯,切塊(約5公分)
    100 克
  • 白胡椒粉 ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • ,少許,依個人口味添加

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 262.2 kcal / 1096.1 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 6.4 g
Błonnik 1.832 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...