香菇炒莧菜

香菇炒莧菜

2.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 純芝麻油
    10 克
  • ,去皮,切絲
    30 克
  • 莧菜 ,只取葉子
    300 克
  • 新鮮香菇 ,切片(約0.5公分)
    140 克
  • 30 克
  • 枸杞 ,泡軟備用
    20 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 60.9 kcal / 254.7 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 9.1 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...