
Urządzenia i Akcesoria
滷豬腳
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
薑 ,切片15 克
-
蔥 ,切段30 克
-
蒜頭30 克
-
豬腳 ,先以熱水川燙去除血水750 克
-
八角2 粒
-
冰糖40 克
-
醬油150 克
-
米酒50 克
-
水500 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
596.6 kcal /
2493.8 kJ
Białko
42.6 g
Tłuszcz
35.6 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan