滷豬腳

滷豬腳

4.8 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 5 克
  • ,切片
    15 克
  • ,切段
    30 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 豬腳 ,先以熱水川燙去除血水
    750 克
  • 八角
    2 粒
  • 冰糖
    40 克
  • 醬油
    150 克
  • 米酒
    50 克
  • 500 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 596.6 kcal / 2493.8 kJ
Białko 42.6 g
Tłuszcz 35.6 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...