鮮菇炒肉絲
TM5 TM6

鮮菇炒肉絲

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 薑 ,切片
  • 20 克 油
  • 200 克 豬肉絲 ,剝散
  • 200 克 新鮮綜合菇類 (任一種類),切條
  • 35 克 烤肉醬
  • ½ 茶匙 白芝麻
  • 10 克 蔥 ,切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
768.5 kJ / 183.8 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
7.1 g
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy