鮮菇炒肉絲

鮮菇炒肉絲

4.6 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • ,切片
    10 克
  • 20 克
  • 豬肉絲 ,剝散
    200 克
  • 新鮮綜合菇類 (任一種類),切條
    200 克
  • 烤肉醬
    35 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 183.8 kcal / 768.5 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 7.1 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...