
Urządzenia i Akcesoria
鮮菇炒肉絲
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
薑 ,切片10 克
-
油20 克
-
豬肉絲 ,剝散200 克
-
新鮮綜合菇類 (任一種類),切條200 克
-
烤肉醬35 克
-
白芝麻½ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
183.8 kcal /
768.5 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
7.1 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan