Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 10 克 薑 ,切片
- 20 克 油
- 200 克 豬肉絲 ,剝散
- 200 克 新鮮綜合菇類 (任一種類),切條
- 35 克 烤肉醬
- ½ 茶匙 白芝麻
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 768.5 kJ / 183.8 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 1.6 g