
Urządzenia i Akcesoria
小白菜炒豆包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
蝦米 ,泡軟,瀝乾5 克
-
油炸豆腐皮 ,泡軟,切條(寬約1公分)30 克
-
紅蘿蔔 ,切薄片20 克
-
小白菜 ,切段(約5公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
糖1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
71.5 kcal /
298.5 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
3.8 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan