小白菜炒豆包

小白菜炒豆包

4.0 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 蝦米 ,泡軟,瀝乾
    5 克
  • 油炸豆腐皮 ,泡軟,切條(寬約1公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 ,切薄片
    20 克
  • 小白菜 ,切段(約5公分)
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 71.5 kcal / 298.5 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...