Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切片
- 300 克 新鮮四季豆 ,去頭尾、去筋,切段
- 10 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 199 kJ / 47 kcal
- Białko
- 1.425 g
- Węglowodany
- 5.259 g
- Tłuszcz
- 2.648 g
- Błonnik
- 1.875 g