清炒四季豆

清炒四季豆

4.6 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    ½ 根
  • 新鮮四季豆 ,去頭尾、去筋,切段
    300 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 47 kcal / 199 kJ
Białko 1.425 g
Tłuszcz 2.648 g
Węglowodany 5.259 g
Błonnik 1.875 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...