五花炒青椒

五花炒青椒

4.3 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    2 粒
  • 5 克
  • 帶皮五花肉 ,切片(約0.5公分)
    200 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 青椒 ,切片
    ½ 顆
  • 綜合甜椒 ,切片
    ½ 顆
  • ,切蔥花
    ½ 根

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 419 kcal / 1756 kJ
Białko 15.324 g
Tłuszcz 36.85 g
Węglowodany 5.883 g
Błonnik 1.98 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...