五花炒青椒
TM5 TM6

五花炒青椒

4.3 (18 ocen)

Składniki

  • 2 粒 蒜頭
  • 5 克 薑
  • 200 克 帶皮五花肉 ,切片(約0.5公分)
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • ½ 顆 青椒 ,切片
  • ½ 顆 綜合甜椒 ,切片
  • ½ 根 蔥 ,切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1756 kJ / 419 kcal
Białko
15.324 g
Węglowodany
5.883 g
Tłuszcz
36.85 g
Błonnik
1.98 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy