
Urządzenia i Akcesoria
五花炒青椒
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
薑5 克
-
帶皮五花肉 ,切片(約0.5公分)200 克
-
蠔油1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
青椒 ,切片½ 顆
-
綜合甜椒 ,切片½ 顆
-
蔥 ,切蔥花½ 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
419 kcal /
1756 kJ
Białko
15.324 g
Tłuszcz
36.85 g
Węglowodany
5.883 g
Błonnik
1.98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan