炒青木瓜絲

炒青木瓜絲

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 青木瓜 ,去皮,去籽,切細絲
    200 克
  • 10 克
  • 嫩薑 ,切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    30 克
  • 新鮮黑木耳 ,切絲
    50 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 鹽味烤花生 ,稍微拍碎
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 175.5 kcal / 734.3 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 10.9 g
Węglowodany 16.7 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 5890.8 g
Sód 414.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...