
Urządzenia i Akcesoria
核桃可可脆餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 完整食譜
Składniki
-
核桃70 克
-
有鹽奶油 ,切塊,室溫軟化100 克
-
糖80 克
-
蛋1 顆
-
無糖可可粉20 克
-
低筋麵粉230 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
2452.6 kcal /
10251.8 kJ
Białko
40.6 g
Tłuszcz
136.7 g
Węglowodany
281 g
Błonnik
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

瑪莉的麵包世界
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan