
Urządzenia i Akcesoria
奶油花生麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 35 min
8 塊
Składniki
低溫發酵法
-
牛奶140 克
-
冰糖粉25 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化,多備一些刷油用30 克
花生奶油霜
-
無鹽烤花生 依個人喜愛調整50 - 100 克
-
奶油50 克
-
冰糖粉25 克
-
牛奶½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
304 kcal /
1272 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
35.9 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

必學!台式麵包
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan