Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
低溫發酵法
- 140 克 牛奶
- 25 克 冰糖粉
- ¾ 茶匙 乾酵母粉
- 270 克 高筋麵粉, 多備一些撒粉用
- 30 克 低筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 30 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化,多備一些刷油用
花生奶油霜
- 50 - 100 克 無鹽烤花生, 依個人喜愛調整
- 50 克 奶油
- 25 克 冰糖粉
-
½
茶匙 牛奶
lub ½ 茶匙 水
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 35.9 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Błonnik
- 0.9 g