鮪魚生菜沙拉

鮪魚生菜沙拉

4.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 400 克
  • 2 顆
  • 洋蔥 切塊
    ¼ 顆
  • 罐裝鮪魚 瀝掉湯汁
    ½ 罐
  • 美乃滋
    20 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蘿蔓生菜 切小段(約2公分)
    100 克
  • 小蕃茄 對半切
    10 顆
  • 罐裝玉米粒
    2 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 155 kcal / 650 kJ
Białko 8.803 g
Tłuszcz 11.314 g
Węglowodany 4.695 g
Błonnik 0.795 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...