
Urządzenia i Akcesoria
豆豉辣味蘿蔔乾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 完整食譜
Składniki
-
蘿蔔乾 ,浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)300 克
-
蒜頭20 克
-
白芝麻油30 克
-
二砂糖30 克
-
蔭豆豉15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片15 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
574 kcal /
2402 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
71 g
Błonnik
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan