Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 蘿蔔乾 ,浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)
- 20 克 蒜頭
- 30 克 白芝麻油
- 30 克 二砂糖
- 15 克 蔭豆豉
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 2402 kJ / 574 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 25 g