Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
米飯湯種
- 150 克 白飯
- 30 克 水
主麵糰
- 50 克 牛奶
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 220 克 高筋麵粉, 多備一些灑粉用
- 20 克 全麥麵粉
- ¾ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 30 克 奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 2009 kJ / 480 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 80.2 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 2.2 g