蛤蜊芥菜湯

蛤蜊芥菜湯

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮芥菜 ,切段(約4公分)
    300 克
  • 5 克
  • 老薑 ,切片
    15 克
  • 900 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    250 克
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 46.9 kcal / 196 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...