Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 顆 蛋
- 50 克 牛奶
- ¼ 茶匙 鹽
- 100 克 白米, 洗淨、瀝乾
- 1100 克 水
- 40 克 紅蘿蔔, 切大塊
- 50 克 洋蔥, 切大塊
- 100 克 培根片, 切小片
- 10 克 油 (opcjonalnie)
- 70 克 新鮮鳳梨, 切厚片
-
50
克 蕃茄, 切丁
lub 50 克 小蕃茄, 切丁 - 50 克 蕃茄醬, 可多備一些
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 58.2 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Błonnik
- 2.2 g