蕃茄蛋包飯

蕃茄蛋包飯

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 2 顆
  • 牛奶
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白米 洗淨、瀝乾
    100 克
  • 1100 克
  • 紅蘿蔔 切大塊
    40 克
  • 洋蔥 切大塊
    50 克
  • 培根片 切小片
    100 克
  • 油 (opcjonalnie)
    10 克
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    70 克
  • 蕃茄 切丁
    50 克
    50 克 小蕃茄, 切丁
  • 蕃茄醬 可多備一些
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 505 kcal / 2113 kJ
Białko 18.6 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 58.2 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...