Urządzenia i Akcesoria
Soupe bâloise à la farine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
50 g de farine
-
50 g de gruyère coupé en dés (2 cm)
-
80 g d'oignon coupé en deux
-
45 g de beurre à rôtir
-
1000 g d'eau
-
2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
-
1 pincée de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
842 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Knöpfli
50 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tourte au kirsch de Zoug
4 godz.
Spätzlis à la grisonne
45 min
Knöpflis
50 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Papet vaudois
55 min
Rösti bernois
40 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min