Soupe bâloise à la farine

Soupe bâloise à la farine

4.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de farine
    50 g
  • de gruyère coupé en dés (2 cm)
    50 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de beurre à rôtir
    45 g
  • d'eau
    1000 g
  • cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
    2
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre, moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 201 kcal / 842 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...