Soupe bâloise à la farine

Soupe bâloise à la farine

4.9 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de farine
  • 50 g de gruyère coupé en dés (2 cm)
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 45 g de beurre à rôtir
  • 1000 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 842 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...