
Urządzenia i Akcesoria
Soupe bâloise à la farine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
de farine50 g
-
de gruyère coupé en dés (2 cm)50 g
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
de beurre à rôtir45 g
-
d'eau1000 g
-
cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)2
-
de sel1 pincée
-
de poivre, moulu1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
201 kcal /
842 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria