Escargots aux légumes farcis

Escargots aux légumes farcis

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 morceaux

Składniki

  • 20 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 2 œufs
  • 1 pincée de sel fin
  • 2 carottes pelées
  • 500 g d'eau
  • 100 g de feuilles d'épinards frais lavées et séchées
  • 4 tranches de jambon cuit
  • 20 feuilles de romarin fraîches
  • 10 haricots rouges en boîte

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 5 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...