Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 2 oeufs
- 1 pincée de sel fin
- 2 carottes, pelées
- 500 g d'eau
- 100 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
- 4 tranches de jambon cuit
- 20 feuilles de romarin fraîches
- 10 haricots rouges en boîte
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30 min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 Min
Salade de millet en verrines
1j
Salade de crudités façon Thermomix®
10 min
Salade de radis et d'épinards
15min
Burger de poulet à l'indienne
4 Std.
Tête de M. Tomate
1j
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 min
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35 Min
Pâté aux champignons
45 Min
Taboulé au quinoa et au thon
40 min
Salade arc-en-ciel expresse
10 min