Escargots aux légumes farcis
TM31 TM5 TM6

Escargots aux légumes farcis

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • 2 oeufs
  • 1 pincée de sel fin
  • 2 carottes, pelées
  • 500 g d'eau
  • 100 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
  • 4 tranches de jambon cuit
  • 20 feuilles de romarin fraîches
  • 10 haricots rouges en boîte

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
243 kJ / 58 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
2.5 g
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy