Escargots aux légumes farcis

Escargots aux légumes farcis

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 morceaux

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    20 g
  • oeufs
    2
  • de sel fin
    1 pincée
  • carottes pelées
    2
  • d'eau
    500 g
  • de feuilles d'épinards frais lavées et séchées
    100 g
  • de jambon cuit
    4 tranches
  • feuilles de romarin fraîches
    20
  • haricots rouges en boîte
    10

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 58 kcal / 243 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...