Wersje kompatybilne
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le crumble
- 50 g de beurre, en morceaux
- 50 g de sucre
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
La garniture
- 2 citrons verts
- 50 g de sucre de canne complet
- 500 g de chair de mangue, fraîche, en dés
- 20 g de sucre
- 150 g de crème, 35 % de m.g.
- 180 g de chocolat blanc, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30min
Gâteau à la crème
45min
Croissants au jambon
35min
Chips croustillantes et guacamole
1h
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Mousse au thon
5 min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1 Std. 30 Min
Sauce BBQ
20p
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40 min
Pesto de basilic
10 Min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min