Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue

Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue

4.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions

Składniki

Le crumble
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 50 g de sucre
  • 50 g d'amandes en poudre
  • 1 pincée de sel
La garniture
  • 2 citrons verts
  • 50 g de sucre de canne complet
  • 500 g de chair de mangue, fraîche en dés
  • 20 g de sucre
  • 150 g de crème, 35 % de m.g.
  • 180 g de chocolat blanc en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 2063 kJ / 493 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...