Pimientos al vapor al ajillo

Pimientos al vapor al ajillo

4.6 128 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 raciones

Składniki

  • 3 pimientos rojos (de aprox. 400 g c/u)
  • 750 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 137.8 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 578 kJ / 138 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...