Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 pimientos rojos (de aprox. 400 g c/u)
- 750 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 578 kJ / 138 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 137.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulas al estilo tradicional
25 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Repollo salteado
25 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Huevos de codorniz Villaroy
3h
Cardo a la cerveza
25 min
Coliflor salteada para dos
25 min
Setas de cardo con jamón
25 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min
Pimientos de piquillo con ajos
15min