Lubina con salsa de trufa

Lubina con salsa de trufa

4.6 102 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolletas en mitades o cuartos
  • 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
  • 2 dientes de ajo
  • 4 filetes de lubina (2 lubinas de 750 g c/u)
  • 6 pellizcos de sal
  • 6 pellizcos de pimienta molida
  • 2 - 3 ramitas de albahaca fresca picada (solo las hojas)
  • 1 ramita de cilantro fresco picado
  • 200 g de vino blanco seco
  • 500 g de patatas de guarnición lavadas con piel
  • 250 g de caldo de pescado
  • 10 g de trufa negra fresca rallada
  • 100 g de mantequilla en trozos
  • 10 g de harina

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1425 mg
Białko 70.2 g
Kalorie 2635 kJ / 630 kcal
Tłuszcz 28.2 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 14.3 g
Węglowodany 24.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...