Soupe de poisson de Majorque

Soupe de poisson de Majorque

3.5 42 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de persil frais équeutés
    4 brins
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de tomates coupées en deux
    200 g
  • de carottes coupées en morceaux
    150 g
  • de céleri-rave coupé en morceaux
    100 g
  • de blanc de poireau coupé en rondelles (1 cm)
    150 g
  • de concentré de tomate
    20 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café bombées
    1 cube de bouillon de légumes
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de fond de poisson
    400 g
  • d'eau
    400 g
  • de vin blanc
    200 g
  • de jus de citron
    ¼ c. à café
  • de poisson à chair ferme, type poisson de roche, coupé en morceaux
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215 kcal / 901 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...